Renoverede baderumsmøbler

Augustes har udviklet en helt ny serie af smukke, renoverede badeværelsesmøbler. Hvert badmøbel er unikt, idet det er skabt af gamle kommoder, som efter kyndig renovering bliver til smukke toiletmøbler med sjæl og personlighed.

Smukt renoverede badeværelsesmøbler

Under renoveringen bliver de gamle møbler sat grundigt i stand og malet på gammeldags vis i en af Augustes' signaturfarver. Kommoden bliver bygget sammen med en lækker terrazzo- eller naturstensvask, som enten bliver nedsænket i møblet eller monteret ovenpå. Nogle møbler leveres med blandingsbatteri, andre uden, så man frit kan vælge efter egen smag og stil.

Unikke, renoverede badmøbler i romantisk retro-stil

Hvert eneste Augustes toiletmøbel er fuldstændig unikt, der findes kun det ene eksemplar. Har du forelsket dig i et bestemt møbel, er det derfor en god idé at bestille online eller kontakte os hurtigt, inden det bliver solgt til anden side. Vores dygtige medarbejdere arbejder løbende med at producere nye bademøbler, så følg med her på siden. Ring på 70 70 28 44 for at høre mere og aftale tid til at besøge vores showroom eller kontakt os her.

SE FLERE FLOTTE, RENOVEREDE BADMØBLER HER.