Romantiske badeværelsesmøbler

Augustes præsenterer en helt ny serie af romantiske bademøbler. Hver eneste møbel er unikt og oser af romantisk nostalgi, kombineret med moderne funktionalitet. Baderumsmøblerne består af gamle kommoder i gedigent træ, tip top istandsat og professionelt malet samt udstyret med en moderne vask i terrazzo eller natursten.

Romantiske badmøbler med patina og charme

Hvert eneste badeværelsesmøbel er håndlavet, og der er kælet for detaljerne. Møblerne er håndmalet på gammeldags vis og gennemistandsat, og evt. naturlig patina er bevaret for at give et autentisk og romantisk retro-look.

Unikke, romantiske baderumsmøbler

Augustes' romantiske badmøbler er helt unikke og håndlavede, der findes ikke to møbler der er ens. Håndvaskene er lavet i natursten eller terrazzo, som er en marmorblanding. Vaskene er alle unikke og er lavet af stærkt materiale, men kan ikke tåle et slag fra en hammer eksempelvis. Nogle baderumsmøbler leveres med blandingsbatterier, andre uden, så man selv kan vælge. Augustes kan også levere blandingsbatterier efter ønske.

Vælg dit eget romantiske bademøbel

Kontakt Augustes i dag på telefon 7070 2844 for at høre mere om de forskellige badmøbler, samt aftale tid til at se dem i vores showroom. Alle møbler kan bestilles online og leveres til døren.

Se flere badeværelsesmøbler her