Vintage badeværelsesmøbler

Augustes præsenterer en helt ny serie af håndlavede vintage badmøbler – specielt udviklet til dig, som elsker retro-romantik, shabby chic stil med mere.

Badeværelser har ofte en tendens til at være lidt kolde, lidt kedelige og ikke særlig romantiske. Badeværelset er et sted, vi bruger meget tid, så hvorfor ikke gøre det romantisk og lækkert – et indbydende rum at opholde sig i?

Vintage baderumsmøbler, et romantisk tilskud til badeværelset

Augustes' nye serie af vintage baderumsmøbler kombinerer flotte, gamle kommoder med lækre stenvaske - et nyt produkt der højner badeværelset og skaber en dejlig romantisk retro-atmosfære.

Håndlavede og unikke vintage badmøbler

Badmøblerne er lavet i hånden af vintage kommoder, der er tip top istandsat i Augustes' eget værksted og professionelt malet på gammeldags vis. Farverne er Augustes' egne råhvide og lysegrå farvetoner, som giver et vintage og romantisk look. Nedsænket i kommoderne eller monteret ovenpå, er lækre håndvaske i natursten eller terrazzo, en kombination hvor træet og stenvaskene virkelig komplementerer hinanden og giver et eksklusivt look.

Originale vintage toiletmøbler

Der findes ikke to af Augustes' vintage badmøbler, der er ens. Hvert møbel er helt unikt og originalt, idet de er sat sammen af genbrugskommoder og originale vaske, som alle er forskellige. Møblerne fås i mange forskellige størrelser, nogle med blandingsbatteri og nogle uden, så du selv kan vælge.

Se flere badeværelsesmøbler her