Handelsbetingelser

Betaling

Hos augustes.com kan du lave en bankoverførsel eller betale via Mobile Pay:

Bankoverførsel og Mobile Pay

Når du har bestilt en vare overfører du ordrebeløbet via bankkonto til:

Jyske Bank, Reg. nr: 5096, Konto nr.: 1100380

Eller via Mobile Pay til 31418.

Anfør venligst ordre ID på overførslen.

Går der mere end 3 dage fra bestilling til overførsel er foretaget, kontakter vi dig på mail.
Hører vi derefter intet fra dig i løbet af et døgns tid slettes din bestilling automatisk.

Hvis du vælger at få tilsendt varen, bliver den først afsendt når vi har registreret din indbetaling og senest 4 dage efter modtagelsen af betalingen.

Levering

Som udgangspunkt sørger du selv for at få afhentet dine varer. Hvis du har brug for hjælp kan vi i langt de fleste tilfælde hjælpe på den ene eller anden måde, men valget af fragt og ansvaret forbliver dit.
Vi pakker selvfølgelig gerne dine varer også forsvarligt så de enten kan sendes med fx GLS eller på en palle, klar til en fragtmand kan hente den.

Returret

Ønsker du at returnere varen har du 14 dage fra ordredatoen til at meddele os om, at du gerne vil sende varen retur. Skriv til os på: augustes@augustes.com. Derefter har du 14 dage til at sende varen retur. Husk at gemme emailen og ligesådan kvitteringen for returneringen af varen.

Fortrydelse kan også ske ved at nægte modtagelse af varen eller ved at aflevere varen personligt i Augustes på Havnegade 37, 4941 Bandholm i vores åbningstid.

Når du modtager en vare fra augustes.com må du gerne prøve den, pakke den op og vurdere om varen er som ønsket, men i tilfælde af returnering kan der blive tale om en værdinedsættelse, hvis varen ikke længere er i samme stand som ved modtagelsen. Er varen blevet slidt, brugt eller på anden måde medtaget i din varetægt, betaler du selv for værdinedsættelsen, som augustes.com vurderer.

Er varen blevet værdiløs, er du ikke berettiget til at få dine penge tilbage. Du må derfor overveje, om du vil benytte din fortrydelsesret i den situation. Det er augustes.com, der vurderer varens mulige værdiforringelse.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage, dog refunderes eventuelle fragtomkostninger ikke. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Du har selvfølgelig altid 24 måneders reklamationsret.

Ting der er købt i vores fysiske butik eller ved andre arrangementer holdt af augustes.com, er købt som beset.

Gamle møbler:
Vær opmærksom på at gamle møbler kan være medtaget på forskellige måder af tidens spor. Eksempelvis kan der være lugt, spor af ormehuller og almindelig slitage.
Vi behandler møblerne og restaurerer og sætter prisen efter den værdi, vi skønner, møblet er værd.