Handelsbetingelser

Betaling

Hos augustes.com kan du lave en bankoverførsel eller betale via Mobile Pay:

 • Bankoverførsel og Mobile Pay

  Når du har bestilt en vare overfører du ordrebeløbet via bankkonto, til:

  Lollands Bank, Reg. nr: 6525 Konto nr: 2012782

  Eller via Mobile Pay til 31418.

  Anfør venligst ordre ID på overførslen.

  Går der mere end 3 dage fra bestilling til overførsel er foretaget, kontakter vi dig på mail.
  Hører vi derefter intet fra dig i løbet af et døgns tid slettes din bestilling automatisk.

  Hvis du vælger at få tilsendt varen, bliver den først afsendt når vi har registreret din indbetaling og senest 4 dage efter modtagelsen af betalingen.

Levering

Augustes.com efterstræber at afsendelser af indgået ordre afsendes dagen efter.

Augustes.com sørger for levering med Post Danmark eller GLS (medmindre andet angives). Augustes.com kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark eller GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, bedes du kontakte Augustes.com for en løsning.

Har du købt en eller flere ting hos Augustes.com som er for store at sende med GLS og har brug for fragt af disse? Kontakt gerne Augustes.com som evt. kan være behjælpelige med at finde en løsning.

Returret

Ønsker du at returnere varen har du 14 dage fra ordredatoen til at meldele os om at du gerne vil sende varen retur. Skriv til os på: augustes@augustes.com. Derefter har du 14 dage til at sende varen retur. Husk at gemme emailen og ligesådan kvitteringen for returneringen af varen.

Fortrydelse kan også ske ved at nægte modtagelse af varen eller ved at aflevere varen personligt i Augustes på Havnegade 37, 4941 Bandholm i vores åbningstid.

Når du modtager en vare fra augustes.com må du gerne prøve den, pakke den op og vurdere om varen er som ønsket, men i tilfælde af returnering kan der blive tale om en værdinedsættelse hvis varen ikke længere er i samme stand som ved modtagelsen. Er varen blevet slidt, brugt eller på anden måde medtaget i din varetægt betaler du selv for værdinedsættelsen, som augustes.com vurderer.

Er varen blevet værdiløs, er du ikke berettiget til at få dine penge tilbage. Du må derfor overveje, om du vil benytte din fortrydelsesret i den situation. Det er augustes.com, der vurderer varens mulige værdiforringelse.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage, dog refunderes eventuelle fragtomkostninger ikke. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Du har selvfølgelig altid 24 måneders reklamationsret.

Ting der er købt i vores fysiske butik eller ved andre arrangementer holdt af augustes.com, er købt som beset.

Gamle møbler:
Vær opmærksom på at gamle møbler kan være medtaget på forskellige måder af tidens spor. Eksempelvis kan der være lugt, spor af ormehuller og almindelig slitage.
Vi behandler møblerne og restaurerer og sætter prisen efter den værdi vi skønner møblet er værd.