Om os

Augustes.com er en internetbutik, hvor vi er klar til at betjene dig 24 timer i døgnet.
Du kan maile eller ringe til os på telefon: + 45 7070 2844

Vi sælger smukke, gamle, svenske, franske og danske møbler, slagbænke, kludetæpper, porcelæn, konsolborde, svenske tapeter, skræddersyede puder samt en masse andre hyggelige ting til hjemmet fra bl.a. Lisbeth Dahl, Nordal og House Doctor.

Hvis du finder et møbel, som du godt kunne tænke dig i en anden farve, maler vi det gerne for dig - skriv en mail, så aftaler vi en pris. Vi maler også på bestilling, hvis du skulle have et møbel du gerne vil have malet eller ombetrukket. Vores store udvalg af flotte, svenske tapeter, bliver lavet ligesom i 1700 og 1800 tallet og er af rigtig god kvalitet, som giver hygge og personlighed til rummet. Vi har skræddersyede puder til rigtig gode priser og vi tager også imod bestillinger. Hvis du finder det, du søger i SOLGTE VARER, så kontakt os endelig, for det kan være vi har det, du søger blandt nogle af de ting, vi lige har fået ind af døren. Skriv gerne en mail til os med det du ønsker dig, så vil vi gøre alt vi kan for at finde det frem til dig.

Butik

Augustes to butikker som ligger på Havnegade 1 og Havnegade 37, 4941 Bandholm. Skulle det ikke være muligt for dig at nå ned til os indenfor åbningstiderne, kan vi åbne efter aftale.

Trine & Kristina vil give dig rigtig god betjening og gøre hvad de kan for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse.

Åbningstider for butikken på Havnegade 1: Man-lør 8-18
Åbningstider for butikken på Havnegade 37: Man-søn 10-19.
Kommer du udenfor åbningstiderne, kan du kontakte receptionen på hotellet. Eller ringe på tlf: 42379812

Augustes.com ApS
Havnegade 31
4941 Bandholm
CVR: 34059926